Caseta luminoasa textila 100x200 portabila, dubla-fata LEDBOX

2.177,70 RON (TVA inclus)
1.830,00 RON (fara TVA)
Costuri de livrare de la 20 lei.
Comenzi telefonice: 0770 174 727 Pentru cantitati mari va rugam solicitati oferta de pret.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Caseta luminoasa textila 100x200 portabila, dubla-fata LEDBOX
Caseta luminoasa textila portabila este cu dubla fata, fiind confectionata din profil de aluminiu si iluminat LED.
Caseta luminoasa este portabila si poate fi montata in doar 5 pasi simpli, de catre o singura persoana.

Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati printurile textile cu reclama dorita si caseta luminoasa textila este gata de expunere.


Avantaje:

• instalare rapidă – nu sunt necesare unelte pentru montaj
• greutate redusă – poate fi transportată cu ușurință
• portabilă – vine ambalată într-o cutie cu mâner


Durata de viata

Speranta medie de viata a unei casete luminoase textile este de cel putin 10 ani. Materialul publicitar tiparit poate fi schimbat in orice moment si este mai ieftin decat un simplu banner roll-upIluminare LED


Spre deosebire de majoritatea produselor cu cadru iluminat, cum ar fi ramele click illuminate,iluminarea casetelor textile nu este furnizata de module LED instalate lateral, ci de benzi inguste LED care permit o adancime a cadrului deosebit de ingusta, de numai 80 mm. Cand este infasurat, panoul flexibil LED poate fi ambalat într-o geanta de transport practica pentru a economisi spatiu.

Individualitate

Imprimeurile textile proiectate individual fac din fiecare banner publicitar un punct de atractie unic. Spre deosebire de bannere roll-up, materialele textile printate pot fi schimbate, refolosite sau inlocuite in orice moment.Usor de montat


Datorita sistemului simplu de conectare si a constructiei usoare din aluminiu deosebit de subtire, toate componentele pot fi asamblate fara scule. Dezasamblat in piese individuale casetele luminoase textile incap in fiecare portbagaj. Cu doar 8 kg, cadrul iluminat este mai usor decat multe produse concurente fara iluminare de fundal.

Detalii

Categorii
Greutate
10 kg