E frustrant să știi că potențiali clienți trec în fiecare zi pe lângă magazinul tău fără să îl observe. Probabil și ție ți s-a întâmplat măcar odată în viață să treci în fiecare zi pe lângă un magazin care la prima vedere nu îți spunea nimic, ți-ai făcut curaj să intri și ai descoperit un super magazin, totuși ți-a lăsat un gust amar modul de prezentare. Probabil alții au trecut și nu au intrat niciodată.

Probabil nici nu ai observat magazinul din dreapta celui iluminat intens si bine vitrat (poza alăturată), și știi de ce? Astăzi competiția este mai mare ca oricând în trecut. Magazine cu renume sunt puse în umbră de cei îndrăzneți care înțeleg că dacă ei vor avea vizibilitate vor ieși victorioși din această luptă. Strada este locul prin care clienții trec cel mai aproape de produsele tale, sunt mai aproape decât îți imaginezi. Atragele atenția!

Cum poți face asta mai ușor? Spre exemplu poți să îți postezi ofertele sau produsele pe care le comercializezi în vitrină cu ajutorul unei caseta luminoasă cu rama click LED sau a unei casete textile luminoase. Indiferent ce variantă alegi, magazinul tău nu are cum să mai treacă neobservat.

 

Multe studii arată faptul că la baza unei vitrine sau ferestre de succes este creativitatea, deoarece procentual mai mulți clienți intră în magazinele care au afișaje creative în vitrine, în comparație cu afișajele bazate pe informații. Magazinele mari, cum ar fi mall-urile sau centrele comerciale, sunt foarte experimentate în crearea acestor tipuri de afișaj, adesea cu bugete foarte mari în spate, deci dă-ți frâu liber imaginației și pune mâna pe cât mai mulți clienți.

Ponturi.

Dacă ai un restaurant poți să postezi meniul tău în fața restauranului pe un menu board iluminat LED, mai ales având în vedere că cei mai mulți clienți vin seara. Meniul tău v-a ieși cu siguranță în evidență. Deasemenea pentru restauranele de tip fast-food există posibilitatea amplasării unor casete textile iluminate LED care lasă impresia unui ecran digital de înaltă calitate, oferind un plus valoare de care clienți vor fi încântați 

 

Dacă ai un magazine de haine ai putea să încerci aceste incredibile casete textile iluminate LED. Pot fi montate în foarte multe moduri, pot fi așezate pe sol ca un totem, pot fi suspendate, prinse de tavan cu niște cabluri subțiri aproape insesizabile, sau cu bare din metal, mai mult, acestea pot avea aproape orice dimensiune cât de generoasă este nevoie, iar datorită printului textil, printul v-a avea o calitate superioară oricărui mod de afișare, lăsând impresia unui ecran digital de înaltă calitate.

Nu mai aștepta fă primul pas spre creșterea vizibilității magazinului și a vânzărilor !

Mai multe sisteme de afișare pentru creșterea vizibilității magazinului găsești pe flipa.ro